Over Ons

Welkom bij Mylana

Jouw Oase van Rust


Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en stap binnen in een wereld van rust, genot en verjonging bij Mylana.

Al meer dan 7 jaar zijn wij toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke wellnesservaring aan onze gewaardeerde gasten.


Bij Mylana geloven we in het belang van zelfzorg en het vinden van balans tussen lichaam en geest. Daarom hebben we een prachtige privéwellness gecreëerd waar je kunt ontspannen, herstellen en opladen in een serene en luxueuze omgeving.


Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al je behoeften op het gebied van ontspanning en welzijn te voldoen. Stap in onze jacuzzi en voel de warme waterstralen je spanning wegspoelen terwijl je geniet van de rustgevende atmosfeer.
Neem plaats in onze Finse sauna en laat de warmte je poriën openen, je lichaam ontgiften en je geest tot rust brengen. Of kies voor onze infrarood sauna, die diep doordringende warmte levert voor het verlichten van spierspanning en het bevorderen van een gevoel van algeheel welzijn.


En nu hebben we onze nieuwste toevoeging: een tweede unit met een exclusief binnenzwembad en een ingebouwde jetstream. Laat het verkwikkende water je omhullen terwijl de krachtige jetstream je lichaam masseert en revitaliseert. Deze toevoeging biedt een unieke ervaring van hydrotherapie die je welzijn naar een hoger niveau tilt.

Kwaliteit & Hygiëne


Onze faciliteiten worden na elk gebruik onderhouden en schoongemaakt om een optimale hygiëne te waarborgen. We streven naar een omgeving die niet alleen fysiek verfrissend is, maar ook voldoet aan de hoogste normen van netheid en veiligheid.


Comfort & Privacy


Bij Mylana staan jouw comfort en tevredenheid centraal. Onze privéwellness is uitsluitend op reservering, waardoor je kunt genieten van maximale privacy en persoonlijke aandacht. Of je nu alleen wilt ontspannen, quality time wilt doorbrengen met je partner of een bijzondere gelegenheid wilt vieren, 

Klantvriendelijkheid

Bij Mylana zorgen we voor een op maat gemaakte ervaring die aan al jouw wensen voldoet. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.


unsplash