Tarieven SAUNA 1

Tarieven Revitalizing Waters

Unit 1: Serene Bliss

Ontdek de harmonie van ontspanning en welzijn in onze eerste unit, Serene Bliss. Bij Mylana geloven we dat ware rust begint met het vinden van innerlijke sereniteit. Serene Bliss is ontworpen om een oase van kalmte en vrede te creëren, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Laat je zorgen los terwijl je geniet van onze jacuzzi, Finse sauna en infrarood sauna, en laat je zintuigen kalmeren door de rustgevende sfeer. Ontdek de diepe ontspanning en vernieuwde energie die voortkomen uit deze serene toevluchtsoord.

Privé Wellness (2 UUR/2 PERS)

€ 99

Bubbels Arrangement

€ 120

2 uur toegang tot de privéwellness met jacuzzi, infraroodsauna, Finse sauna, 2 aparte regendouches, verwarmd buitenzwembad en rustige tuin met terraskoepel.

Badjassen, handdoeken en badslippers zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Bijkomend halfuur

Bijkomend uur

€ 30

€ 40

Geniet met 2 personen van 2 uur toegang tot de privéwellness met gratis badlinnen, een fles bubbels en een schotel aperitiefhapjes.

Romantica Arrangement

€ 205

Geniet met 2 personen van 3 uur toegang tot de privéwellness met gratis badlinnen, een fles champagne, een schotel aperitiefhapjes en een boeket bloemen.

Long Night Arrangement

€ 200

Geniet van 22.00 - 02.00 van toegang tot de privewellness met gratis badlinnen, een fles cava, een schotel aperitiefhapjes 

Kinderen worden niet toegelaten in onze privé-sauna