Tarieven SAUNA 2

Tarieven Unit 2

Unit 2: Revitalizing Waters

Stap in een wereld van verjonging en hernieuwde vitaliteit in onze tweede unit, Revitalizing Waters. Bij Mylana geloven we dat het bevorderen van welzijn ook betekent dat we onze gasten de mogelijkheid bieden om te revitaliseren en zich opnieuw te verbinden met hun innerlijke kracht. Revitalizing Waters verwelkomt je in een luxueuze omgeving met een exclusief binnenzwembad en een ingebouwde jetstream. Laat het verfrissende water je omhullen terwijl de krachtige jetstream je lichaam masseert en je energie herstelt. Ervaar de heropleving van je geest, lichaam en ziel in deze bron van vernieuwing.

Privé Wellness (2 UUR/2 PERS)

€ 109

Bubbels Arrangement

€ 130

2 uur toegang tot de privéwellness met jacuzzi, infraroodsauna, Finse sauna, 2 aparte regendouches, verwarmd buitenzwembad en rustige tuin met terraskoepel.

Badjassen, handdoeken en badslippers zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Bijkomend halfuur

Bijkomend uur

€ 35

€ 45

Geniet met 2 personen van 2 uur toegang tot de privéwellness met gratis badlinnen, een fles bubbels en een schotel aperitiefhapjes.

Romantica Arrangement

€ 215

Geniet met 2 personen van 3 uur toegang tot de privéwellness met gratis badlinnen, een fles champagne, een schotel aperitiefhapjes en een boeket bloemen.

Long Night Arrangement

€ 210


Geniet van 22.00 - 02.00 van toegang tot de privewellness met gratis badlinnen, een fles cava, een schotel aperitiefhapjes 

Kinderen worden niet toegelaten in onze privé-sauna