VOORZIENINGEN en FOTO

Het is belangrijk dat uw lichaam terug op ritme kan komen tussen 2 saunabeurten in.Hiervoor kan u even relaxen in de rustruimte in de gezellige zithoek

Hier vindt u de ideale plaats om languit te ontspannen of tijd om wat te lezen. Ook buiten tussen het groen vindt u de nodige rust uitgerust met een dome-orlando overkapping.

Sauna is een van oorsprong Finse benaming voor een ruimte waarin een droog heteluchtbad genomen kan worden. De temperatuur is zo hoog, 80-120 °C, dat de saunaganger snel gaat zweten. Het zweten wordt als reinigend ervaren.

In de infraroodcabine wordt de infrarood warmte opgewekt door speciaal hiervoor gemaakte infrarood elementen. Deze elementen geven een directe stralingswarmte die voor 80% geabsorbeerd worden door uw lichaam. Om de overtollige warmte kwijt te geraken, versnelt de bloedcirculatie en gaat het hart wat harder werken.

jacuzzi:

sauna:

infra rood:

relaxruimte:

Een bubbelbad (ook wel bellenbad of hottub of jacuzzi, naar het Amerikaanse merk bubbelbaden, of whirlpool in het Brits Engels) is een verwarmd, vaak meerpersoons zitbad (meestal zo rond de 37/38°C) waarin onderin verspreid over het bad lucht wordt gepompt, zodat stromen omhoogkomende luchtbellen ontstaan.

De regendouche geeft je de ervaring van onder een zachte regenbui te staan,

stereo installatie met bluetooth:

Maak je eigen sfeer. (zacht of hard)

regendouche:

scrub:

badlinnen

Door je huid regelmatig te scrubben worden de dode huidcellen verwijdert. Dit maakt niet alleen je huid mooi glanzend maar gaat puistjes en ingegroeide haren tegen omdat je de poriën vrij houd. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de scherpste aanbiedingen, de laatste nieuwtjes en ontspannende wellnesstips en de scherpste aanbiedingen.